Gedetailleerde notities over permanente ontharing

De behandelperiode varieert over enige maanden tot jaren, afhankelijk aangaande een grootte betreffende het oppervlak.

Gedurende die tussenperiode wordt daar betreffende je denk een haren ook niet langduriger te epileren, harsen, ofwel waxen; maar te knippen ofwel te scheren. Op deze methode blijft het veven betreffende een haren geoorloofd doordat een haarwortel nog aanwezig is in dit haarzakje.

Het resultaat is een de vergoeding ingeval u ons verwijzing heeft betreffende uw arts. Tussen de vergoedingen blijven nauwelijks behandelingen met of aankoop betreffende harsen, gels, crèmes en andere ontharingsmiddelen.

Tijdens het intakegesprek is uitgelegd hoe u zich perfect op een verzorging kan voorbereiden. Zo kan zijn dit onder andere ook niet nodig teneinde wegens een verzorging te epileren en/ofwel te waxen. Van 6 tot 8 weken vanwege een verzorging kunt u dan ook lekkerder geen toepassing meer met de zonnebank vervaardigen en voorkomt u langdurige blootstelling aan uiteraard zonlicht.

Resultaten zijn afhankelijk betreffende diverse eigen factoren en afwijkingen per persoon zodat garantie niet mogelijk is. Laat u dus iedere keer goed informeren bij een specialist over een verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Een ieder bezit immers eens last aangaande ongewenste haargroei. Haar laseren kan zijn vervolgens veelal een volmaakte oplossing voor dit permanent verminderen met hoofdhaar. Laser ontharen is immers éém met een meest efficiënte en effectieve manieren om definitief te ontharen.

Om de diepliggende dikke, stugge hoofdharen in een mannenhuid juist te veven bestaan sterke, medische gekeurde lasers benodigd.

Doe zorgvuldig betreffende het behandeld gebied en behandeling geen irriterende producten, zoals deodorant en scrubs. Soms verschijnen daar na de behandeling dikkere hoofdharen in het behandelde gebied; het zijn nauwelijks nieuwe hoofdharen, maar via de laser beschadigde hoofdharen. Ze vallen vanzelf uit, desnoods kunt u dan ook ze na 2 dagen afscheren.

Daar kan zijn tevens veel vraag naar ons gladde, haarvrije huid op een oksels, liezen en schaamstreek. Bezit u last over ingegroeide hoofdharen en ontstekingen? Vervolgens kan zijn definitief ontharen in heel wat gevallen voordeligste uitkomst.

Ga ook niet in zonlicht met dit behandelde gebied, niet bij een zonnebank en toepassing geen zelfbruinende producten

De verzorging verloopt vlug en een tijdsduur is afhankelijk aangaande een grootte over dit te behandelen deel.

Weet u dan ook het haartjes in ons bepaalde tijdkring groeien? Voor SENSITIF worden enkel een hoofdharen die in een groeifase – dit wordt ook wel ‘levendige periode’ genoemd – behandeld. De overige haartjes mogen simpelweg niet efficiã«nt bestreden worden. Daarom het u dan ook enkele behandelingen dien ondergaan teneinde tot het bestelde uitkomst meer info aangaande de definitieve ontharing te aankomen.

Op een haarzakjes welke in een overgangs- en rustfase bestaan, bezit een laser geen effect. Meerdere behandelingen zijn zeker nodig om zoveel mogelijk haarzakjes in de groeifase te treffen en te inactiveren.

Voorheen kon je wegens ontharingsbehandelingen zoals harsen en permanent ontharen slechts terecht bij ons specialist, doch momenteel kun je het ook thuis verrichten. Dat kan zijn bijgevolg niet louter een stuk voordeliger dan structurele bezoekjes met ons specialist, doch tevens nog weleens makkelijker.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Gedetailleerde notities over permanente ontharing”

Leave a Reply

Gravatar